Anca Serea si-a pus extensii de gene la Le Boudoir!

Frumoasa vedeta de televiziune Anca Serea a apărut de curând în revista Click cu o noutate în materie de beauty: extensiile de gene pe care și le-a pus la noi în salon și care îi vin pur și simplu de minune!

Mămică a patru copii, Anca Serea (32 de ani) ar face invidioasă orice puştoaică de liceu. Cochetă, naturală şi cu o siluetă demnă de-un manechin, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima TV nu petrece ore în şir pe la saloanele de înfrumuseţare pentru a se menţine, ci doar aleargă toată ziua între televiziune şi casă. Din comoditate dar şi pentru a mai câştiga timp, aceasta a renunţat şi la machiaj..mai cu seamă la rimel. în locul produsului cosmetic, Anca şi-a pus extensii de gene, fir cu fir.

AncaSerea_LeBoudoir

„E a doua oară când merg la „Le Boudoir – Boutique de Beaute” şi-mi pun extensii de gene. Acum folosesc doar puţin blush, am eliminat rimelul şi e mai bine, câştig timp. Mă simt foarte bine cu ele, a durat două ore întreaga procedură, dar mai merg la întreţinere peste două luni şi jumătate”, a declarat Anca pentru revista Click.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*