Frumusete si stil la Le Boudoir – Boutique de Beauté!

Pe o străduţă cochetă şi liniş­tită din nordul capitalei s-a deschis de curând Le Bou­doir – Boutique de Beauté, un ma­gazin de frumuseţe, după cum îi spune şi numele, prietenos şi cu doamnele, dar şi cu domnii. La fel ca în multe alte cazuri, business-ul a luat naştere la o discuţie infor­mală între prieteni. Viorel Arsenie şi Roxana Dumitru, doi dintre cei mai creativi „făcători de minuni” din zona de beauty din România au cooptat-o alături de ei pe Doina Cismelaru care, după mai bine de 20 de ani de corporaţie, şi-a dorit un centru de remodelare corporală ca la carte. Planurile s-au schimbat de mai multe ori dar, într-un final, lucrurile s-au legat natural astfel că astăzi, Le Boudoir oferă o expe­rienţă completă de răsfăţ şi îngrijire personală într-un singur loc. Un spaţiu generos, amenajat cu mare grijă la detalii, unde îşi practică me­seria o echipă de specialişti care lu­crează doar cu produse premium. Bianca şi Diana Coconoiu au adău­gat un strop de glam şi au amenajat o zonă de fashion cu haine şi acce­sorii potrivite pentru o schimbare de look totală sau un cadou cu bun gust.

Make-up by Roxana Dumitru

Echipa de make-up este condusă de Roxana Dumitru, care de mai bine de 8 ani pune în valoare frumuseţea naturală a femeilor din România in­diferent de vârstă sau ocazie, fie că vorbim de machiaj de mireasă, ma­chiaj de zi, de seară sau tatuaj per­manente pentru ochi sau buze. Întotdeauna alegerea machiajului se face în funcţie de trăsăturile feţei şi de stilul care avantajează mai mult. Principiul pe care îl urmează Ro­xana şi echipa ei este acela că un machiaj reuşit este atunci când oa­menii remarcă frumuseţea persoanei şi nu a machiajului.

Hairstyling by Viorel Arsenie

Coafurile, tunsorile, împletiturile şi, mai ales, sfaturile lui Viorel Arsenie fac diferenţa atunci când vorbim de un păr sănătos şi frumos. După ani de cursuri, şedinţe foto, evenimente sau pre­zentări de modă, dar la curent cu cele mai noi tendinţe şi tunsori, Viorel găseşte soluţiile cele mai bune, care, de fiecare dată, întrec aşteptă­rile clientelor.

Remodelare corporală by Doina Cismelaru

Zona de remodelare şi îngrijire personală aco­peră un etaj întreg în cadrul Le Boudoir. Trata­mentele cosmetice pentru orice tip de piele sau şedinţele de împachetări îşi găsesc locul foarte bine alături de cel mai avansat aparat Eximia, perfect pentru scăderea masei corporale şi to­nifierea musculară. Mai mult decât atât, o se­siune de 20 minute cu Power Plate Pro6 sub supravegherea antrenorului personal certificat internaţional face ca rezultatele să fie vizibile imediat.

Trecând spre zona de relaxare, masajul balinez autentic, realizat de o maseuză adusă chiar din Bali, creează depen­denţă încă de la prima încercare. Muzica, uleiurile naturale din plante, pietrele fierbinţi şi decoraţiunile lucrate manual creează o lume din care cu greu vrei să mai ieşi. Câteva minute de solar cu tehnologia avansată Ergoline 800 te vor scoate cu siguranţă din anonimat atunci când vei pleca de la Le Boudoir.

„Ne-am unit forţele şi am creat acest loc special atât pentru femei cât şi pen­tru bărbaţi. Am vrut să creăm un loc din care să nu vrei să mai pleci, cu o atmosferă caldă şi primitoare, un design plăcut şi cu servicii de calitate. Am investit mult în amenajarea spaţiului, dar şi în aparatura de ultimă generaţie pentru că ne dorim ca experienţa de răsfăţ la magazinul nostru de frumuseţe să fie completă şi cu rezultate vizibile. Echipa noastră este compusă din profesionişti desăvârşiţi, multipremiaţi în domeniile pe care le reprezintă şi pregătiţi cu cele mai potrivite sfaturi pentru orice client care ne trece pragul. Lucrăm împreună cu drag şi asta se vede. Până acum nimeni nu a plecat nemulţumit de la Le Boudoir şi sper ca peste 5 ani să spunem acelaşi lucru” declară investitorii Le Boudoir.

Adresa: Bd. Primăverii nr. 39

Apărut în revista Business Woman Magazine nr. 40

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*