Masajul Balinez

Iin_Masaj_LeBoudoir

Masajul Traditional Balinez este compus dintr-un masaj indonezian si unul chinezesc, avand la baza si tehnicile medicinei traditionale ayurvedice. Este un masaj energetic si de modelaj delicat, care ofera o binemeritata stare de bine.

Uleiurile esentiale sunt foarte utilizate in masajul balinez, printre preferate numarandu-se: iasomia, ylang- ylang si lemnul de santal.

Obiectivul unei sedinte de masaj balinez este sa stimuleze punctele energetice ale corpului nostru. Odata activate, aceste puncte favorizeaza circulatia sangelui si activeaza sistemul imunitar al organismului.

Ca toate masajele de provenienta asiatica, si masajul balinez este bazat pe elementele naturale care compun universul: apa, focul si aerul. Aceste trei elemente sunt apoi impartite pe intreg corpul, iar masajul balinez actioneaza asupra a trei sisteme: sistemul nervos, sistemul hormonal si sistemul digestiv. Tratarea acestor trei sisteme este sursa ta de echilibru.

O sedinta de masaj balinez este impartita in doua etape: prima parte consta intr-un masaj dinamizant, iar cea de-a doua intr-un ritual relaxant. Masajul propriu-zis se desfasoara in felul urmator: stai intinsa pe o masa de masaj, iar maseurul iti unge trupul cu uleiuri esentiale. Apoi incepe masarea. Aceasta prima parte a masajului este foarte energica, practicianul realizand masarea din cap pana-n picioare. El face presiune asupra corpului, folosind varfurile degetelor precum si antebratele.

Sedinta continua cu o inlantuire de miscari de intindere ce sunt destul de blande pentru piele. Efectuand intinderea, maseurul continua sa faca o presiune mai mica sau mai mare asupra anumitor puncte ale corpului. Dupa aceasta dinamizare a organismului, maseurul face o remodelare a corpului. Remodelarea este urmata de un masaj bland asupra cefei si a spatelui.


PRETURI AICI

PROGRAMEAZA-TE ACUM