MANICHIURA SI PEDICHIURA

Unghii_LeBoudoir

Daca esti in cautarea unui salon care pe langa servicii impecabile de beauty pentru parul si corpul tau, sa-ti ofere si un tratament regal pentru unghiile tale, atunci apeleaza cu incredere la salonul Le Boudoir – Boutique de Beaute.

Expertii nostri in estetica unghiilor vor analiza starea de sanatate a unghiilor tale si apoi vor veni cu propuneri pentru ca ele sa arate extraordinar de bine si sa fie sanatoase. Recomandam tipurile de manichiura si pedichiura potrivite, doar dupa ce analizam cu atentiei textura, culoarea si forma unghiei.

Expertii nostri sunt foarte prietenosi si efectueaza cu multa gratie si pricepere serviciile de ingrijire si infrumusetare a unghiilor. Timpul petrecut de tine la salon va fi foarte relaxat si placut in compania lor.

Bine de stiut! Punem pe primul loc in activitatea noastra sterilizarea si igienizarea echipamentelor cu care lucram, pentru ca grija pentru sanatate este una dintre valorile noastre cele mai importante.

Unghii stiletto? Manichiura SPA? Unghii edge? Cunoastem cele mai noi tendinte in materie de infrumusetare a unghiilor! We love beautiful nails!

Consulta aici preturile serviciilor noastre de manichiura pedichiura.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*