Sa folosim balsam de par inainte de sampon?

O bloggerita fashion din California, pe numele ei Alison Freer sustine ca de cateva saptamani se spala pe par intai cu balsam si apoi cu sampon, iar rezultatele o incanta!

Alison combate obiceiul pe care l-am invatat de mici sa ne spalam parul intai cu sampon si apoi, pentru a-l „imbalzi”, sa aplicam balsamul.Ea intra in categoria femeilor cu fir de par foarte subtire si predispus la ingrasare, care necesita spalari zilnice pentru a arata bine.

Pentru un par fragil ca al lui Alison se pare ca o combinatie optima ar fi exact invers: aplici intai balsamul, pentru a curata parul de impuritati si pentru a-l netezi, il lasi sa intre bine in par pentru 5 minute, timp in care te poti spala pe corp, iar apoi clatesti bine cu apa balsamul si aplici samponul tau preferat pe par pentru o ultima spalare.

Rezultatul? Un par hidratat si lin prin care o perie profesionista trece usor fara sa-l rupa si de asemenea, un fir de par curat, fara sa fie incarcat de prea mult balsam.

In articolul sau mai precizeaza si ca apa filtrata o ajuta sa-si mentina un fir de par mai sanatos.

Alison sustine ca de cand aplica aceasta metoda, parul ei este mai frumos ca niciodata!

Nu spunem ca ii dam lui Alison dreptate. Metoda trebuie testata de fiecare in parte. Noi te invitam la salon sa vorbim impreuna despre tipul si frecventa spalarilor pe par care ti se potrivesc cel mai bine, pentru ca sfaturile cele mai bune sfaturi de frumusete de la expertii Le Boudoir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*