EXPERTII

VIOREL ARSENIE

  • ”La atingerea măiestrită a lui Viorel Arsenie, părul meu se simte răsfățat și strălucește cu bucurie. Ceea ce se adaugă însă profesionalismului de stilist este și prezența caldă, deschiderea, motiv pentru care, în salon, mă simt ca acasă.” Carmen Ene

Viorel Arsenie – Hair&Style Partner Vior Beauty & Wellness Center – Le Boudoir 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul frumusetii, Viorel Arsenie este unul dintre cei mai apreciati hairstylisti autohtoni

A participat la o multime de simpozioane si seminarii la Londra (capitala hairstyling-ului), de unde a venit intotdeauna cu tehnici si materiale noi. Si-a pastrat modernitatea si a reusit sa o transimta cu succes si celor din echipa sa.

Este un bun formator de hairstylisti, nu numai ca stie sa explice, dar are standarde inalte si cerinte precise, pe care discipolii sai trebuie sa le urmeze, daca vor sa faca parte din echipa si brandul Vior.


ANDREEA – Make-up artist la Vior Beauty & Wellness Center – Le Boudoir 

Andreea B. este caracterizata de perseverenta si seriozitate. Este perfectionista si nu renunta pana ce nu stapaneste cel putin 90% din tehnica pe care o invata.

Este o alegere buna pentru oricare dintre serviciile de make-up ce se executa in salon, insa cel mai mult ii place sa aplice extensii de gene – Simple, 2D, 3D, Russian Volume… Totodata insa, multe cliente o prefera pentru remodelarea sprancenelor si machiaj. Recent s-a specializat si in Henna, tehnica care ii pune in valoare aptitudinile pentru desen.


INA – Make-up artist la Vior Beauty & Wellness Center – Le Boudoir 

Ina este o persoana comunicativa, sociabila, vesela, o fire dezinvolta si deschisa, care lasa o amprenta memorabila atat pe chipul clientelor ei, cat si in sufletul lor.

Este un foarte bun specialist in remodelarea sprancenelor, si calificarea in dermopigmentare o ajuta sa aiba un impact pozitiv asupra infatisarii clientelor ei. Desi stapaneste mai multe tehnici, adora sa faca sprancene ombre, iar in cadrul machiajului ii place sa lucreze cu aerograful.

GEORGIANA – Beauty expert la Vior Beauty & Wellness Center – Le Boudoir 

Georgiana ne-a marturisit ca „a intrat in domeniul frumusetii cu ochii inchisi si nu a crezut vreodata ca o astfel de meserie te poate ajuta si implini in asemenea masura.

„Cea mai mare bucurie? „Sa observ satisfactia unei cliente dupa un tratament facial si un masaj ayurvedic. Pentru mine nu exista hrana mai satioasa decat energia pozitiva emanata din aceasta legatura magica terapeut – pacient. In fond si la urma urmei, nimic nu se compara cu bucuria de a bucura.”

.

Vior este alegerea mea de 4 ani, recomand pentru profesionalism, atentie si calitatea produselor. Un staff foarte calduros si atent la dorintele tale. Indiferent daca vrei sa incerci o culoare noua sau iti doresti o tunsoare mai sofisticata, aici gasesti solutii pentru orice problema.”  – Andrada Stanciu

Vior Beauty & Wellness Center este o idee excelentă pentru timp de calitate acordat propriei persoane.

Suntem aici pentru a vă oferi aceasta experiență inedita de relaxare și terapie!

Mulțumim pentru interes și vă asigurăm că Enjoy Bali este experiența care vă va bucura!

  • Ne puteți suna la: +40799338987
  • Ne puteți vizita la adresa: București, Bulevardul Primăverii nr. 39, sector 1, București (in cadrul Vior Beauty & Wellness Center – Le Boudoir) – Lansează LOCAȚIA