EPILARE DEFINITIVA IPL

epilare_ipl

La salonul nostru, grija pentru piele vine pe primul loc. De aceea, iti propunem servicii de epilare la cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena.

Epilarea prin E-light, cea mai noua metoda de epilare definitiva

Pe langa serviciile de epilare clasica, avem posibilitatea sa-ti furnizam cea mai noua si mai aplaudata tehnologie de epilare definitiva E-light. Este inovatia in domeniul luminii pulsate, combinand tehnologia I.P.L cu radiofrecventa bipolara, pentru rezultate exceptionale.

E-light este un aparat revolutionar care emite o raza de lumina de intensitate mare, folosita pentru o sumedenie de proceduri cosmetice: estomparea zonelor hiper pigmentate, indepartarea definitiva a parului facial sau corporal, tratarea rosaceei şi a acneei, tratarea capilarelor sparte, a semnelor din naştere, etc. Ce sa mai, este un aparat minune!

O piele fina tot timpul? Pare un vis imposibil. Dar este cat se poate de real in zilele noastre.

Daca esti una dintre femeile care nu mai suporta epilarea cu ceara sau pur si simplu nu mai ai timp la dispozitie si pentru asta, iti poti lua o grija de pe cap prin epilare definitiva.

Apeleaza cu incredere la expertii Le Boudoir care te vor consilia sa iei cea mai buna decizie pentru pielea ta. Inainte de inceperea propriu-zisa a sedintelor, pielea ta va fi testata pentru a vedea ce intensitate a luminii poate sa suporte.

In functie de aceste teste, se va stabili o rata de succes a procedurii: pentru ca efectiv, raza de lumina trece prin piele si ajunge direct la radacina firului, acolo unde este melanina. Eficienta procedurii creste cu cat este firul de par mai negru si pielea mai alba.

Procedura de epilare definitiva nu este deloc dureroasa, singurele griji pe care trebuie sa le ai sunt micile impunsaturi pe care le poti simti atunci cand intensitatea luminii este la nivel mare. Nu exista riscul de arsuri sau neplaceri.

Lumina se transforma in caldura de 70 grade iar radacina parului este instantaneu arsa, cu tot cu foliculul pilos. Toate alunitele iti sunt acoperite cu un creion dermatologic alb iar pe piele ti se aplica un gel de ecografie, care faciliteaza trecerea aparatului IPL.

Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina. In zonele pe care s-a lucrat, firele de par cad in maxim 14 zile. Rezultatele se vad chiar mai repede.

Dupa o saptamana de la prima procedura parul incepe sa cada. In functie de fiecare tip de piele sau structura a firul de par se recomanda un numar de sedinte variabil intre 8-10. Inainte de fiecare sedinta cu 3-4 zile trebuie sa folosesti lama de ras pentru ca firul de par sa fie crescut 1-2 mm la momentul procedurii.

Bine de stiut! In timpul procedurilor nu ai voie la soare sau la solar 2 saptamani inainte şi doua saptamani dupa fiecare procedura.

Este intr-adevar o procedura care presupune restrictii privind expunerea la soare si pare costisitoare, dar daca stai sa calculezi costurile epilarii luna de luna prin metode clasice, ai sa vezi ca investitia chiar merita, mai ales ca economistesti mult timp si grija ca nu ai o piele epilata ca a carte dispare!

Consulta aici preturile serviciilor noastre de epilare definitiva prin E-light.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*