Valentina, Andra, Andreea, Elena  sunt frumoasele noastre transformate in mirese, respectiv nasa mare :-) cu ocazia Mariage Fest 2015, eveniment desfasurat la Palatul Parlamentului intre 23-25 ianuarie 2015. https://youtu.be/ar7Ryqf1EuE     »

Intra in frenezia reducerilor de beauty cu Le Boudoir-Boutique de Beauté! Avem pregatite pentru tine reduceri la servicii de coafor, make-up, micropigmentare, tratamente corporale si faciale cu ocazia Black Friday! Ofertele noastre sunt adevarate Beauty Treats cu care te poti delecta daca urmezi ac »

Salutare! Le Boudoir - Boutique de Beaute isi mareste din nou echipa! Studioul de Make-up Roxana Dumitru cauta asistent(a)! Acest job reprezinta garantia unei investitii personale de neegalat in industria de beauty! Vei beneficia de tot know-how-ul profesionistilor si de experienta alaturi de »

Roxana Dumitru este de doi ani Associate Partner si Make-Up Leader al salonului de frumusete si stil personal Le Boudoir – Boutique de Beauté. Ne-a povestit printre altele, ce inseamna sa conduci cu naturalete o echipa de make-up artisti creativi si dedicati, cum jongleaza intre familie si busine »

Page 1 of 41234